12. Koken

De serie Koken bestaat uit de volgende vier delen: maaltijden, tussendoortjes, werkbladen en een handleiding. Het materiaal is opgenomen in de serie praktische vaardigheden in beeld als onderdeel van het vak verzorging. Naast verzorging-koken hebben wij materiaal uitgebracht voor verzorging - huishoudkunde. Kunnen lezen is niet nodig omdat duidelijke illustraties het geschreven woord vervangen. Verzorging- koken biedt mogelijkheden om op een grondige en systematische manier te Ieren koken.
Aan alle facetten wordt aandacht besteed. De werkbladen bieden de mogelijkheid om allerlei voorwaarden voor het koken en de handelingen om het koken heen extra te oefenen bijvoorbeeld oefeningen met de weegschaal, kookwekkers, litermaat, tafel dekken, tafelmanieren etc.
De beide eerste deeltjes maken het bovendien mogelijk om waar men dat wenst een keuze te maken richting meer recreatief koken of complete maaltijden. De tussendoortjes liggen wat meer in de sfeer van wat extras doen, iets feestelijks. Een volledig pakket dat koken, in de meest ruime zin, tot een plezierige bezigheid maakt.

Assortiment

Naam:Maaltijdenfoto
Prijs:€ 9,50
Beschrijving:
Bestelnummer:807001

Naam:Tussendoortjesfoto
Prijs:€ 9,50
Beschrijving:
Bestelnummer:807002

Naam:werkbladenboek Kokenfoto
Prijs:€ 9,50
Beschrijving:
Bestelnummer:807003

Naam:handleiding KokenGeen foto
Prijs:€ 9,50
Beschrijving:
Bestelnummer:807004

© 2007 Open Vision Multimedia