Uitgeverij edu-desk
Postbus 253
7240 AG Lochem

Tel 0573 - 250 240
Fax 0573 - 250 134
info@edu-desk.nl

www.edu-desk.nl

 Over uitgeverij edu-desk

De uitgaven van uitgeverij edu-desk zijn al langer bekend en worden door velen gewaardeerd.

De methode STIP voor het speciaal onderwijs, welke door de CED-groep in Rotterdam is ontwikkeld, is een groot succes. Ook voor het VSO is de methode STIP ontwikkeld. Met de methode STIP bestaat er een methode waarmee structureel aandacht kan worden gegeven aan de sociale vaardigheden van de leerlingen in het SO en VSO.
Fototaal voorziet in de behoefte om gericht, en volgens de opgestelde leerlijnen, taal- en leesonderwijs aan zml-leerlingen te geven. 

Met veel succes geven we de Praatboeken uit, een praktisch trainingsprogramma voor de basisvaardigheden spreken en luisteren, welke veel door logopedisten worden gebruikt. Er zijn 15 verschillende titels ontwikkeld, alle 15 zijn ze op drie moeilijkheidsniveaus verkrijgbaar. De serie Mondgewoonten en de Moeilijke Woorden Memory zijn een welkome aanvulling in de praktijk van logopedisten.

The Emotion Game geeft de mogelijkheid om spelenderwijs in te gaan op gevoelens en emoties van kinderen en jongeren en wordt dagelijks door veel scholen in Nederland en België met veel plezier gespeeld. De aanvulset over Seksualiteit kan bij pubers worden ingezet.

De serie Praktische Vaardigheden in Beeld bevat de onderwerpen handvaardigheid en techniek, textiele werkvormen, huishoudkunde, tuinonderhoud/dierverzorging en koken, waarmee op eenvoudige wijze, m.b.v. illustraties voor moeilijk lerenden dieper wordt ingegaan op deze werkzaamheden.

 

 

© 2007 Open Vision Multimedia